За Нас

Здравейте! Ние от FipTec сме екип от висококвалифицирани специалисти с богат и дългогодишен опит, както и една от водещите компании в сферата на видеонаблюдението и сигурността. Предлагаме само най-добрите, висококачествени, съвременни и иновативни системи за видеонаблюдение за Вашият дом или бизнес. Десетки хиляди клиенти в Европа ни се довериха и защитават това, което е от значение за тях с камери за видеонаблюдение от FipTec

Основна снимка за страницата За Нас на FipTec с части на пъзел които се съединяват.

Нашата цел – Достъпност, Качество и Клиентско Удовлетворение

Висококачественото видеонаблюдение е основният компонент в предотвратяването и защитата от престъпления. За това нашата цел и мисия е винаги да предоставяме най-съвременните технологии на изгодни цени без да се прави компромис с качеството на продукта. С камерите за видеонаблюдение FipTec нямате нужда от допълнителни разходи за монтаж и инсталация, като всичко това може да бъде извършено от Вас изключително лесно. 

Пълното клиентско удовлетворение ни дава сили и ни мотивира, че се движим в правилната посока. Ние от FipTec се стремим да предложим най-добрите продукти на най-добрите цени, за да получим най-високата оценка от нашите клиенти. 

Качество за Гаранция и Надеждност 

5 звезди поставени на син фон от ръка за Гаранция за Качество от FipTec

Всички продукти, които предлагаме са с гаранция за високо качество и ние държим това да е ясно за Вас. При най-малкия проблем трябва само да се свържете с нас, защото с FipTec задължително получавате:

  • 24 Месеца Гаранция за Физически и Юридически Лица;
  • Собствен Специализиран сервиз в случай на нужда за гаранционно и следгаранционно обслужване;
  • Експресно обслужване за отстраняване на евентуални повреди в най-кратък срок. 

Разнообразие от Камери за Видеонаблюдение

FipTec предлага голямо разнообразие от различни модели камери за видеонаблюдение, адаптирани за Вашите нужди и предпочитания. Посетете нашия блог, ако сте любопитни да разберете повече за новини, ревюта на продукти, инструкции и други интересни статии.

На началната страница на сайта ни ще намерите общо представяне на предлаганите от нас продукти. Тук можеш да се запознаете с нашата компания, да видите мнения на нашите клиенти и да разберете повече за нашата мисия и цели.

Ако търсите конкретна камера за наблюдение, препоръчваме да посетите нашата страница – Онлайн Магазин, където ще намерите всички налични продукти. 

За Ваше улеснение, можете да посетите и разделите с камери според категория – За Дома, За Външен Монтаж, Соларни, Бебефони и Допълнителни Продукти за Камери


Ние се гордеем с постигнатото в сферата на видеонаблюдението и сигурността. Резултатите в следствие на нашата мисия като компания говорят за нашият устойчив и надежден бизнес модел. Надяваме се, че нашият уебсайт ще ви помогне да намерите подходящата камера за вашите нужди и че ще се възползвате от нашите продукти и услуги. Ако имате въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да посетите страницата ни с Често Задавани Въпроси или да се свържете с нашия екип от клиентски консултанти. Те с удоволствие ще ви помогнат да изберете най-доброто решение за вас.

Гордеем се с успехите си в областта на видеонаблюдението и сигурността. Резултатите от нашата работа доказват, че имаме стабилен и устойчив бизнес модел. Надяваме се, че уебсайтът ни ще Ви помогне да откриете идеалната камера за Вашите нужди и да се възползвате от нашите продукти и услуги. Ако имате въпроси или нужда от съвет, не се колебайте да посетите страницата с Често Задавани Въпроси или да се обърнете към нашия екип от клиентски консултанти. Те с радост ще Ви помогнат да намерите най-доброто решение.

Ще се радваме да Ви посрещнем в семейството на FipTec!