Инструкции за Инсталиране на WiFi Камера

Как да инсталирате Вашата Смарт WiFi Камера

Instrukcii-za-instalirane-fiptec-kameri-za-videonabludenie

След като свържете охранителната Ви камера към WiFi ще получите достъп до нея през Вашият телефон. Ще можете да гледате кадри на живо от всяка точка на света с помощта на интернет. Независимо дали искате да наблюдавате дома си, да наблюдавате домашните си любимци или да защитите бизнеса си, WiFi камерата е удобно и ефективно решение.

Тук ще откриете подробни инструкции за инсталиране на нашите най-популярни WiFi Охранителни Камери, включително модели работещи с YCC365 / YCC365 Plus, iCSee / iCSee Pro, i-Cam+ и V380 Pro

 

Основни стъпки за настройване на Вашата камера за видеонаблюдение

  1. Подгответе камерата, като я включите в захранващата мрежа и изчакате около минута да се стартира. 
  2. През това време изтеглете съответното приложение, чрез което ще свържете Вашата камера към WiFi. 
  3. Направете регистрация в приложението, за да може да добавите камерата към Ваш профил и да имате сигурен и защитен достъп до нея. 
  4. Важно е преди да започнете процеса по свързване на камерата, да рестартирате камерата чрез ресет бутона, който се намира обикновено до мястото за карта памет в долната или горна част на камерата. Изчакайте отново камерата да завърши процеса по стартиране. 
  5. Важно е да включите местоположението на Вашият телефон, понеже много от приложенията не могат да завършат процеса по добавяне на камерата.
  6. Натиснете символа + в приложението и добавете Вашата камера като следвате стъпките в приложението. 

Ако не успявате да свържете камерата следвайки инструкциите по-долу, може да посетите и страницата за Често Задавани Въпроси. Там ще откриете отговор на почти всеки въпрос или ще Ви помогне да се свържете с нашият технически отдел. 

Модели работещи с YCC365 Plus

Заключение

Важно е внимателно да следвате инструкциите за инсталиране на вашата WiFi камера, за да сте сигурни, че свързването е успешно. По този начин бързо и лесно ще можете да свържете Вашата WiFi камера и да се насладите на удобството и допълнителна сигурност, която камерите FipTec ще Ви предоставят. 

FipTec лого на прозрачен фон

FipTec предлага голям избор от камери за видеонаблюдение, които могат да отговорят на Вашите нужди и изисквания. Ако се интересувате от новини, продуктови ревюта, инструкции и други статии може да посетите нашата блог страница.

На главната страница на нашия уебсайт ще откриете общ преглед на продуктите, които предлагаме. Можете да се запознаете с нашата компания, да прочетете отзивите на клиенти и да научите повече за нашата мисия и цели.

Ако търсите конкретна камера за наблюдение, препоръчваме да посетите нашата страница - Онлайн Магазин, където ще намерите всички налични продукти.

За да ви бъде по-лесно да намерите желаната камера, може да посетите и съответните категории камери - За Дома, За Външен Монтаж, Миниатюрни, Соларни, Бебефони и Допълнителни Продукти за Камери.

Надяваме се, че нашият уебсайт ще ви помогне да намерите подходящата камера за вашите нужди и че ще се възползвате от нашите продукти и услуги. Ако имате въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да посетите страницата ни с Често Задавани Въпроси или да се свържете с нашия екип от клиентски консултанти. Те с удоволствие ще ви помогнат да изберете най-доброто решение за вас.