Формуляр за Отказ

Бързо, лесно и удобно връщане 

Какво трябва да знаете:

Съгласно чл. 14 от Общите условия Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от датата на приемане на стоката чрез единния формуляр за отказ от договора, достъпен на сайта на Доставчика. 

Целостта на стоката не трябва да е нарушена и документите които трябва да добавите са – 1) документа за продажба или фактура и 2) Бележка за заплащане на Пощенски Паричен Превод, издадена от куриера (Спиди, Еконт, Сейм Дей). 

* Куриерските разходи са за сметка на клиента.

Формуляр за Упражняване Право на Отказ

Формуляр за Упражняване Право на Отказ

С изпращането на настоящия формуляр декларирате, че сте наясно с:

1. Имате право да подадете настоящия формуляр в рамките на 14-дневен срок от датата на приемане на поръчката;

2. Сте задължение да изпратите стоката/ите обратно до адреса на търговския обект, който е посочен в документа за продажба или фактура, съпровождаща поръчката, не по-късно от 14 календарни дни, считано от датата, на която сте ни уведомили за решението Ви, да се откажете от договора.

3. Стоката, предмет на договора за продажба от разстояние, която връщате към нас, трябва да бъде във вида, в който е получена. Целостта на стоката не трябва да е нарушена и стоката трябва да е поставена в оригиналната си търговска опаковка, в която е получена. Аксесоарите трябва да са неразопаковани и не трябва да липсват.

4. Разходите за връщането на стоката към нас са изцяло за Ваша сметка.

5. След получаване на Формуляра за Упражняване Право на Отказ, в рамките на 24 часа ще се свържем с Вас, за да потвърдим връщането.

Вашите имена
Вашите имена
Какъв е статусът на продукта?
Титуляр на сметката по която да възстановим сумата:
Титуляр на сметката по която да възстановим сумата:

Ако желаете можете да изтеглите Стандартния Формуляр за Упражняване Право на Отказ, да го попълните и изпратите по имейл на info@fiptec.com.

Изтегли формуляра

Други полезни връзки