Камера Крушка с 360° Видимост – Скритата камера за вашия дом или офис 

Въведение:

Ако търсите скрита камера за наблюдение, може би сте се сблъсквали с разнообразие от възможности. Изборът на правилната камера може да бъде труден, особено ако не сте запознати с последните технологични разработки. В това ревю ще разгледаме Камера Крушка FipTec LM04 – един от най-новите продукти в категория скрити камери. Ще разгледаме функциите и характеристиките на продукта и ще я сравним с други популярни модели от категорията камери за видеонаблюдение с управление за телефон.

Характеристики и функции на Камера Крушка FipTec LM04:

Камера Крушка FipTec LM04 е малка и дискретна скрита камера, която може да бъде използвана за наблюдение на дома, офиса или бизнеса Ви. Тя разполага с богат набор от функции като някой от най-важните са:

 • Скрита камера с датчик за движение: Камерата разполага с вграден датчик за движение, които позволява на камерата да изпрати известие на Вашият телефон при засичане на движение в рамките на обхвата й.
 • Възможност за запис на видео с висока резолюция и ясен звук: В допълнение на телефонните известия, камерата има възможност да записва видео с резолюция Full HD 1080p и ясен звук, което е много желано във видеонаблюдението – картина, за да видите какво се е случило и звук, за да разберете какво се е казало в наблюдаването от Вас място. 
 • Микрофон и говорители: Камера Крушка FipTec LM04 разполага с двупосочно аудио като има вграден микрофон и говорители, които позволяват на потребителя да комуникира чрез самата камера в реално време.
 • Wi-Fi връзка: Свързването на камерата става чрез Wi-Fi връзка, която ѝ позволява да бъде свързана с безжични интернет мрежи и да се използва за наблюдение от разстояние.
 • Лесно приложение за управление: Приложението, за самата камера крушка е много лесно и интуитивно за употреба и дава на потребителя достъп до записите в реално време. Вие може да гледате на живо по всяко време от всяка точка или да преглеждате записи в удобно за Вас време.
 • Инфрачервени светодиоди: В пълен мрак камерата включва инфрачервени светодиоди, които ѝ позволяват да има видимост в условия на слаба или липсваща осветеност. Картината е черно бяла, но благодарение на инфрачервената светлина е в отлично качество. 
 • Лесен монтаж: Най-основното в този модел скрита камера крушка е факта, че монтажа се извършва буквално за под 1 минута. Крушката е със стандартен накрайник и може да бъде поставена на всякъде, където имате крушка

Освен вече споменатите характеристики, един от ключовите фактори за избор на Камера Крушка е нейната 360 градусова видимост, която е възможна благодарение на вградената fish-eye леща. Това позволява на потребителя да наблюдава всякакви движения или събития в цялата стая, без да се налага да монтира допълнителни камери.

камера крушка с панорамна видимост

Тази характеристика е особено полезна за наблюдение на по-големи помещения, като например офиси, магазини или складове, където е важно да се следи всичко, което се случва във всяка точка от стаята.

Дизайн 

Камера Крушка FipTec LM04 е предназначена за вътрешна употреба. Причината е главно, че камерата не е водоустойчива и не може да бъде използвана директно на открито. В случай, че може да позиционирате камерата някъде на закрито място, имайте предвид, че камерата издържа при температури от -15 до + 50 градуса. 

За разлика от другите модели скрити камери предлагани от нас – Шпионска Камера с Wi-Fi FipTec LM01 и Шпионска Камера FipTec LM02, този модел няма вградена батерия и трябва да е постоянно включен в захранването. Тук липсва мобилността, но видимостта е повече от всеки друг модел камера. 

Какви са Плюсовете и Минусите на Камера Крушка FipTec LM04?

Плюсове 

 • Почти незабележима – ако човек не знае, че това е камера, почти всеки би си помислил, че това е просто крушка.
 • Лесна за инсталиране и свързване – няма нужда от монтаж, окабеляване и сложни настройки. Всичко се случва за няколко минути и вече имате достъп до камерата, директно от Вашият телефон;
 • Wi-Fi връзка – може да се свържете с камерата от всяка точка и да наблюдавате на живо, да преглеждате записи и да комуникирате през нея;
 • 360 градусовата леща на камерата позволява чудесна видимост на цялата стая, като това спестява от закупуването на допълнителни камери за видео наблюдение. 

Против

 • Нужда от постоянно захранване – към камерата трябва да тече ток през цялото време, за да работи. Ако захранването прекъсне, след възстановяването му, камерата сама ще се свърже отново към интернет и отново ще имате достъп до нея. 
 • Свързва се във фасунгата – това е както и минус, така и плюс. Минусът идва от това, че ако имате една фасунга и искате да поставите по-силна лампа за да осветявате стаята, няма да можете. Плюсът идва от това, че поставяйки камерата на високо, ще имате идеална видимост в цялата стая. 

Отзиви и мнения

Често Задавани Въпроси

Каква карта памет може да се използва за запис?

Отговор: Камерата използва стандартна microSD карта с капацитет от 16GB до 128GB. Картата се поставя в самата камера и 128GB биха били достатъчни за около 30 дни постоянен запис. При запълване на пространството, камерата започва да презаписва върху най-стария запис. 

Какъв е обхватът на датчика за движение на Камера Крушка?

Отговор: Обхватът на датчика за движение на Камера Крушка е около 5-7 метра. Това е достатъчно за нормално големи помещения. 

Колко често трябва да се зарежда батерията на Камера Крушка?

Отговор: Камера Крушка не разполага с батерия и трябва да бъде свързана постоянно към захранване. Ако търсите модел, който да работи с батерия и да е скрита камера, може да погледнете и Шпионска Камера с Wi-Fi FipTec LM01 и Шпионска Камера FipTec LM02

Каква е гаранцията за Камера Крушка FipTec LM04?

Отговор: Гаранцията е 24 Месеца, като при проблем се свързвате с нас и ние обслужваме продутка. Разполагаме със собствен сервиз и бързо обслужване на продуктите. Ако не можем да отстраним проблема, заменяме камерата с нова. 

Заключение:

Камера Крушка FipTec LM04 е продукт, който е много полезен за наблюдение и осигуряване на сигурността на дома, офиса или бизнеса. Камерата е много дискретна и ефективна за запис на видео с висока резолюция и ясен звук. Възможността за свързване с безжични мрежи я прави много удобна за употреба. Разполага с богат набор от функции и е на достъпна цена с 2 години гаранция и подробни инструкции на български език. Ако търсите камера за наблюдение, Камера Крушка е един от най-добрите продукти на пазара в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки.